Om oss

Den här sidan ska ge dig som läsare inspiration och mod att ta nästa steg. Hur inreder man ett hem? Hur gör man det trivsamt – men ändå spännande? Hur gör man det snyggt – men ändå komfortabelt? Hur lyckas man hålla det modernt – men ändå tidlöst och klassiskt? Det handlar om avvägningar och det handlar om – just det – mod. Mod är nyckeln för att lyckas med inredningen. Man måste våga och man måste våga misslyckas. Det kan bli helt fel – med det är aldrig värre än att saker och ting går att ändra och göra om.

Vi vill ingjuta mod i dig som läsare. Är du trött på hur det ser ut i ditt hem och vill skapa en helt ny atmosfär? Det startar alltid någonstans och du måste våga börja din resa mot ett nytt uttryck. Vi vill att du ska släppa sargen, sluta vara ängslig och att du ska följa ditt eget hjärta, din egen smak och nå nya höjder genom detta.

Samtliga av oss som skriver på den här sidan har arbetat med inredning genom hela våra yrkesliv. Vi har sett trender komma och gå och vi har sett att behovet av våra tjänster ökat markant. Fler intresserar dig för design och för inredning och fler inser värdet av att se över den egna bostaden, den egna butiken eller det egna kontoret i syfte att skapa en inbjudande miljö. Det är roligt – men man måste också veta att det handlar om träning och om ren kunskap. Få lyckas direkt.

Med vår hjälp så kommer dina chanser att lyckas att öka. Vi ska ge råd, tips, tankar och idéer som gör att du får nya infallsvinklar och att du undviker de vanliga misstagen vi ser i vår yrkesutövning. Läxa nummer ett: less is more. Med den lilla spoilern så säger vi välkommen till oss!